مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,035
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

577
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 64

چکیده

 در این تحقیق, مشخصه های فیزیکی (شامل ابعاد, جرم, میانگین قطر هندسی, کرویت, سطح رویه, حجم و بازآبپوشی) و خواص مکانیکی (شامل نیرو, تغییر شکل, انرژی و توان لازم برای شکست) بادام درختی رقم مامائی اندازه گیری و محاسبه شد. نتایج نشان داد که میانگین قطر متوسط هندسی برای بادام مامایی 23.66 میلی متر و برای مغز آن 14.34 میلی متر بود. میانگین کرویت برای بادام 0.639 درصد و برای مغز آن 0.523 درصد بود. با قرار دادن نمونه هایی از مغز بادام در آب, بازآبپوشی مغز بادام مطالعه و مدل های ریاضی آن تدوین شد. از فاصله زمانی بین 13-9 ساعت پس از قرار دادن نمونه های مغز بادام در آب کل افزایش وزن آن ها نسبت به وزن اولیه 45 تا 52 درصد بود که این مقدار پس از 18 ساعت به 56 درصد افزایش یافت. تخمین جرم بادام بر اساس ابعاد و حجم مورد بررسی قرار گرفت و مدل جرم بر اساس ضخامت به عنوان بهترین گزینه به منظور استفاده صنعتی و اقتصادی پیشنهاد شد. بررسی اثر رطوبت بر ضریب اصطکاک استاتیک بادام نشان داد که با افزایش رطوبت این ضریب افزایش می یابد و جنس سطوح تاثیر معنا داری در سطح احتمال 1 درصد بر ضریب اصطکاک استاتیک بادام دارد. در بررسی خواص مکانیکی نتایج بدست آمده نشان داد که تاثیر سرعت بارگذاری, جهت بارگذاری و اندازه بادام بر نیروی شکست بادام, انرژی شکست و توان لازم برای شکست بادام در سطح 1درصد معنی دار بود. با افزایش سرعت بارگذاری نیروی شکست کاهش و تغییر شکل در نقطه شکست افزایش یافت. کمترین نیروی شکست بادام در بارگذاری در جهت محور ضخامت (Z) بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلیمی بنی، مهرداد، غلامی پرشکوهی، محمد، و عبدالعلی زاده، احسان. (1393). مطالعه خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(4 )، 57-64. SID. https://sid.ir/paper/502195/fa

    Vancouver: کپی

    سلیمی بنی مهرداد، غلامی پرشکوهی محمد، عبدالعلی زاده احسان. مطالعه خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(4 ):57-64. Available from: https://sid.ir/paper/502195/fa

    IEEE: کپی

    مهرداد سلیمی بنی، محمد غلامی پرشکوهی، و احسان عبدالعلی زاده، “مطالعه خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 4 ، pp. 57–64، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502195/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button