Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,624
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

595
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 74

چکیده

 مقدمه: طراحی صحیح و مناسب تجهیزات انتقال, برداشت و فرآوری محصولات کشاورزی نیازمند دانش کافی از خصوصیات فیزیکی و مکانیکی آن محصول می باشد.مواد و روش ها: در این تحقیق مشخصه های فیزیکی (شامل ابعاد, جرم, میانگین قطر هندسی, کرویت, سطح رویه, حجم و فرآیند جذب رطوبت) بادام درختی رقم ربیع و مغز آن و خواص مکانیکی (شامل نیرو, تغییر شکل, انرژی و توان لازم برای شکست) بادام درختی رقم ربیع تعیین شد.یافته ها: میانگین قطر متوسط هندسی برای بادام ربیع 22.37 میلی متر و برای مغز آن 13.42 میلی متر بود. میانگین کرویت برای بادام 0.654 درصد و برای مغز آن 0.523 درصد بود. با قرار دادن نمونه هایی از مغز بادام در آب فرآیند جذب رطوبت مغز بادام مطالعه و مدل های ریاضی آن تدوین شد. از فاصله زمانی بین 13-9 ساعت پس از قرار دادن نمونه های مغز بادام در آب کل افزایش وزن آن ها نسبت به وزن اولیه 36 تا 41 درصد بود که این مقدار پس از 18 ساعت به 44 درصد افزایش یافت.نتیجه گیری: ضریب اصطکاک استاتیک بادام و مغز آن به ترتیب روی شیشه و آهن گالوانیزه کمترین بود. بررسی اثر رطوبت بر ضریب اصطکاک استاتیک بادام نشان داد که با افزایش رطوبت این ضریب افزایش می یابد. در بررسی خواص مکانیکی نتایج بدست آمده نشان داد که تاثیر سرعت بارگذاری و جهت بارگذاری بر نیرو, انرژی و توان لازم برای شکست بادام در سطح یک درصد معنی دار بود. توان مصرفی برای شکست بادام با افزایش سرعت از 50 به 200 میلی متر بر دقیقه افزایش یافت. با افزایش سرعت بارگذاری, نیروی شکست بادام, به طور معنی داری کاهش و تغییر شکل در نقطه شکست افزایش یافت. نیروی شکست بادام در بارگذاری در جهت محور داراز (Z) کمترین بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    سلیمی بنی، مهرداد، غلامی پرشکوهی، محمد، محسنی، شهرام، و عبدالعلی زاده، احسان. (1395). تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع. علوم غذایی و تغذیه، 13(2 (پیاپی 50))، 65-74. SID. https://sid.ir/paper/143149/fa

    Vancouver: کپی

    سلیمی بنی مهرداد، غلامی پرشکوهی محمد، محسنی شهرام، عبدالعلی زاده احسان. تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛13(2 (پیاپی 50)):65-74. Available from: https://sid.ir/paper/143149/fa

    IEEE: کپی

    مهرداد سلیمی بنی، محمد غلامی پرشکوهی، شهرام محسنی، و احسان عبدالعلی زاده، “تعیین و بررسی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم ربیع،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 2 (پیاپی 50)، pp. 65–74، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143149/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا