APA:
کپیدیدار، زهره، زنگنه اسدآبادی، یاسر، و عابدی، فاطمه. (1393). ارزیابی تاثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(4 )، 75-80. SID. https://sid.ir/paper/502196/fa
Vancouver:
کپیدیدار زهره، زنگنه اسدآبادی یاسر، عابدی فاطمه. ارزیابی تاثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(4 ):75-80. Available from: https://sid.ir/paper/502196/fa
IEEE:
کپیزهره دیدار، یاسر زنگنه اسدآبادی، و فاطمه عابدی، “ارزیابی تاثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 4 ، pp. 75–80، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502196/fa