Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

438
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

513
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرآیند تولید بیودیزل از پسماندهای روغن های سرخ کردنی رستوران در حضور کاتالیست هموژن

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 93

چکیده

 زمینه و هدف: به دلیل اهمیت نقش انرژی در جهان و تجدید ناپذیری سوختهای فسیلی و مسائل زیست محیطی ناشی از این دسته از سوخت ها, در سال های اخیر مطالعات زیادی به منظور یافتن جایگزین مناسب برای سوخت های فسیلی در کشورهای مختلف جهان انجام شده است. سوختهای زیستی مانند (بیودیزل و بیواتانول), یکی از مطلوب ترین سوخت های جایگزین معرفی شده اند. هدف از این مطالعه بررسی تولید بیودیزل از پسماندهای روغن های سرخ کردنی رستوران در حضور کاتالیست هموژن می باشد. مواد و روش ها: این مطالعه از نوع تجربی-آزمایشگاهی می باشد. دراین مطالعه تاثیر سه پارامتر مهم در سه سطح یعنی زمان واکنش (60, 70 و 80 دقیقه), درصد وزنی کاتالیست (5/., 1 و 5/1 درصد) و نسبت مولی متانول به روغن (1/3, 1/6 و 1/9) مورد بررسی قرار گرفتند. راندمان تولید بیودیزل با استفاده از درصد جرمی بیودیزل تولید شده از مقدار روغن مصرفی اولیه محاسبه گردید. یافته ها: حداکثر راندمان تولید بیودیزل در حضور سدیم هیدروکسید به عنوان کاتالیست هموژن23/3± 6/86 درصد به دست آمده است. شرایط بهینه برای حداکثر راندمان, نسبت مولی متانول به روغن 1/6, درصد وزنی کاتالیست 1 و زمان واکنش 70 دقیقه بوده است. در این مطالعه دمای واکنش و شدت اختلاط به ترتیب 65 درجه سانتی گراد و 500 دور بر دقیقه در نظر گرفته شدند. نتیجه گیری: پسماندهای روغن های سرخ کردنی رستوران ها که در کشور ما به مقدار بسیار زیادی در حال تولید می باشند, منبع بسیار خوبی برای تولید بیودیزل و تامین انرژی می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    علوی، نادعلی، اسلامی، اکبر، مجلسی نصر، منیره، و مسیحی، نجمه. (1398). بهینه سازی فرآیند تولید بیودیزل از پسماندهای روغن های سرخ کردنی رستوران در حضور کاتالیست هموژن. مهندسی بهداشت محیط، 7(1 )، 83-93. SID. https://sid.ir/paper/365873/fa

    Vancouver: کپی

    علوی نادعلی، اسلامی اکبر، مجلسی نصر منیره، مسیحی نجمه. بهینه سازی فرآیند تولید بیودیزل از پسماندهای روغن های سرخ کردنی رستوران در حضور کاتالیست هموژن. مهندسی بهداشت محیط[Internet]. 1398؛7(1 ):83-93. Available from: https://sid.ir/paper/365873/fa

    IEEE: کپی

    نادعلی علوی، اکبر اسلامی، منیره مجلسی نصر، و نجمه مسیحی، “بهینه سازی فرآیند تولید بیودیزل از پسماندهای روغن های سرخ کردنی رستوران در حضور کاتالیست هموژن،” مهندسی بهداشت محیط، vol. 7، no. 1 ، pp. 83–93، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365873/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا