مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,322
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

537
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 81

چکیده

ساورکرات محصول تخمیری کلم است که به دلیل خواص تغذیه ای جزو غذاهای فراسودمند محسوب می گردد. بررسی تاثیر نوع کلم (قرمز و سفید) و طعم دهنده های مختلف (شوید, نعناع, پودر لیمو, سرکه و فلفل قرمز) بر ویژگیهای شیمیایی (میزان ویتامین ث, میزان نیترات, میزان نیتریت و میزان تیوسیانات) و حسی (عطر و طعم, ظاهر و پذیرش کل) ساورکرات انجام شد. نتایج نشان داد که میزان ویتامین ث در ساورکرات کلم قرمز بیش از کلم سفید بود, در حالیکه میزان نیترات, نیتریت و تیوسیانات در ساورکرات کلم قرمز کمتر از کلم سفید بود (آزمون دانکن, P%0.5). ساورکرات کلم سفید تهیه شده با مواد طعم دهنده پودر لیمو (0.1 درصد) و سرکه (2 درصد) بیشترین امتیاز و ساورکرات کلم سفید نمونه شاهد کمترین امتیاز صفات حسی را داشتند. ساورکرات کلم قرمز بیشترین امتیاز صفات حسی مربوط به تیمار تهیه شده با مواد طعم دهنده شوید (0.1 درصد) و نعناع (0.1 درصد) و نیز نمونه تهیه شده توسط فلفل قرمز (0.1 درصد) و سرکه (2 درصد) بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دیدار، زهره، و زنگنه اسدآبادی، یاسر. (1393). تاثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(2 )، 75-81. SID. https://sid.ir/paper/502199/fa

    Vancouver: کپی

    دیدار زهره، زنگنه اسدآبادی یاسر. تاثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(2 ):75-81. Available from: https://sid.ir/paper/502199/fa

    IEEE: کپی

    زهره دیدار، و یاسر زنگنه اسدآبادی، “تاثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 75–81، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502199/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button