APA:
کپیمحمدحسنی، جمال، درویشی، شعله، حسینی، سیدابراهیم، و میراحمدی، فردین. (1390). بررسی اثر Lactobacillus. plantarum ,Leuconostoc.mesenteroides بر کاهش نیتریت طی دوره تخمیر در کلم تخمیری (کلم شور). علوم غذایی و تغذیه، 8(4 (پیاپی 32))، 29-36. SID. https://sid.ir/paper/143128/fa
Vancouver:
کپیمحمدحسنی جمال، درویشی شعله، حسینی سیدابراهیم، میراحمدی فردین. بررسی اثر Lactobacillus. plantarum ,Leuconostoc.mesenteroides بر کاهش نیتریت طی دوره تخمیر در کلم تخمیری (کلم شور). علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛8(4 (پیاپی 32)):29-36. Available from: https://sid.ir/paper/143128/fa
IEEE:
کپیجمال محمدحسنی، شعله درویشی، سیدابراهیم حسینی، و فردین میراحمدی، “بررسی اثر Lactobacillus. plantarum ,Leuconostoc.mesenteroides بر کاهش نیتریت طی دوره تخمیر در کلم تخمیری (کلم شور)،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 8، no. 4 (پیاپی 32)، pp. 29–36، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143128/fa