APA:
کپیدیدار، زهره، و زنگنه اسدآبادی، یاسر. (1393). تاثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(2 )، 75-81. SID. https://sid.ir/paper/502199/fa
Vancouver:
کپیدیدار زهره، زنگنه اسدآبادی یاسر. تاثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(2 ):75-81. Available from: https://sid.ir/paper/502199/fa
IEEE:
کپیزهره دیدار، و یاسر زنگنه اسدآبادی، “تاثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 75–81، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502199/fa