APA:
کپیمهدی زاده، تورج، رضوی، مینا، و اسماعیلی کوتمهر، محمود. (1397). تأثیر گیاه تره کوهی بر رشد و ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی های حسی پنیر سفید ایرانی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(4 )، 431-444. SID. https://sid.ir/paper/234075/fa
Vancouver:
کپیمهدی زاده تورج، رضوی مینا، اسماعیلی کوتمهر محمود. تأثیر گیاه تره کوهی بر رشد و ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی های حسی پنیر سفید ایرانی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(4 ):431-444. Available from: https://sid.ir/paper/234075/fa
IEEE:
کپیتورج مهدی زاده، مینا رضوی، و محمود اسماعیلی کوتمهر، “تأثیر گیاه تره کوهی بر رشد و ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی های حسی پنیر سفید ایرانی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 4 ، pp. 431–444، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234075/fa