APA:
کپیرازقندی، الهه، الهامی راد، امیرحسین، قدس ولی، علیرضا، استیری، سیدحسین، آقاجان زاده سورکی، سارا، و بخش آبادی، حمید. (1395). تاثیر فرایند مالت سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه ها غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(4 )، 37-43. SID. https://sid.ir/paper/502248/fa
Vancouver:
کپیرازقندی الهه، الهامی راد امیرحسین، قدس ولی علیرضا، استیری سیدحسین، آقاجان زاده سورکی سارا، بخش آبادی حمید. تاثیر فرایند مالت سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه ها غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(4 ):37-43. Available from: https://sid.ir/paper/502248/fa
IEEE:
کپیالهه رازقندی، امیرحسین الهامی راد، علیرضا قدس ولی، سیدحسین استیری، سارا آقاجان زاده سورکی، و حمید بخش آبادی، “تاثیر فرایند مالت سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه ها غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 4 ، pp. 37–43، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502248/fa