APA:
کپیمیرآقاجانی، مریم سادات، و آزادبخت، لیلا. (1390). آیا مصرف فرآورده های حاوی سویا می تواند بر سطح التهاب اثرگذار باشد؟ مروری بر شواهد موجود. مجله دانشکده پزشکی اصفهان، 29(151)، 1116-1128. SID. https://sid.ir/paper/50277/fa
Vancouver:
کپیمیرآقاجانی مریم سادات، آزادبخت لیلا. آیا مصرف فرآورده های حاوی سویا می تواند بر سطح التهاب اثرگذار باشد؟ مروری بر شواهد موجود. مجله دانشکده پزشکی اصفهان[Internet]. 1390؛29(151):1116-1128. Available from: https://sid.ir/paper/50277/fa
IEEE:
کپیمریم سادات میرآقاجانی، و لیلا آزادبخت، “آیا مصرف فرآورده های حاوی سویا می تواند بر سطح التهاب اثرگذار باشد؟ مروری بر شواهد موجود،” مجله دانشکده پزشکی اصفهان، vol. 29، no. 151، pp. 1116–1128، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/50277/fa