APA:
کپیمرادی، یزدان، مصدق، مجید، و فهیم دانش، مریم. (1392). ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 22(2)، 113-125. SID. https://sid.ir/paper/503572/fa
Vancouver:
کپیمرادی یزدان، مصدق مجید، فهیم دانش مریم. ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1392؛22(2):113-125. Available from: https://sid.ir/paper/503572/fa
IEEE:
کپییزدان مرادی، مجید مصدق، و مریم فهیم دانش، “ارزیابی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و حسی برگر تولید شده با نسبت های متفاوت گوشت مرغ و ماهی (کیلکا)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 22، no. 2، pp. 113–125، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/503572/fa