APA:
کپیمحمدرزداری، آیت، یوسفیان، سیده هدی، کیانی، حسن، و سیحون، مرضیه. (1395). بررسی تاثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(12)، 65-75. SID. https://sid.ir/paper/504366/fa
Vancouver:
کپیمحمدرزداری آیت، یوسفیان سیده هدی، کیانی حسن، سیحون مرضیه. بررسی تاثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(12):65-75. Available from: https://sid.ir/paper/504366/fa
IEEE:
کپیآیت محمدرزداری، سیده هدی یوسفیان، حسن کیانی، و مرضیه سیحون، “بررسی تاثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 12، pp. 65–75، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504366/fa