APA:
کپیبک محمدپور، مصطفی، پیغمبردوست، سیدهادی، حصاری، جواد، و علیرضالو، کاظم. (1394). مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای, میکروبی و حسی کاهو. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(7)، 75-84. SID. https://sid.ir/paper/504778/fa
Vancouver:
کپیبک محمدپور مصطفی، پیغمبردوست سیدهادی، حصاری جواد، علیرضالو کاظم. مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای, میکروبی و حسی کاهو. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛2(7):75-84. Available from: https://sid.ir/paper/504778/fa
IEEE:
کپیمصطفی بک محمدپور، سیدهادی پیغمبردوست، جواد حصاری، و کاظم علیرضالو، “مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای, میکروبی و حسی کاهو،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 7، pp. 75–84، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504778/fa