APA:
کپیبلاغی، سارا، شیخ الاسلامی، زهرا، و استیری، سیدحسین. (1396). بهبود خواص کیفی, رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(2)، 13-26. SID. https://sid.ir/paper/504846/fa
Vancouver:
کپیبلاغی سارا، شیخ الاسلامی زهرا، استیری سیدحسین. بهبود خواص کیفی, رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(2):13-26. Available from: https://sid.ir/paper/504846/fa
IEEE:
کپیسارا بلاغی، زهرا شیخ الاسلامی، و سیدحسین استیری، “بهبود خواص کیفی, رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 2، pp. 13–26، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504846/fa