APA:
کپیغریب بی بالان، سعدی، عطای صالحی، اسماعیل، و محمدی ثانی، علی. (1392). بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/176606/fa
Vancouver:
کپیغریب بی بالان سعدی، عطای صالحی اسماعیل، محمدی ثانی علی. بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/176606/fa
IEEE:
کپیسعدی غریب بی بالان، اسماعیل عطای صالحی، و علی محمدی ثانی، “بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 1–7، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176606/fa