APA:
کپیکشاورزهدایتی، علی اکبر، اعلمی، مهران، معتمدزادگان، علی، مقصودلو، یحیی، و قربانی، محمد. (1393). بررسی میزان حلالیت, تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 61-71. SID. https://sid.ir/paper/504866/fa
Vancouver:
کپیکشاورزهدایتی علی اکبر، اعلمی مهران، معتمدزادگان علی، مقصودلو یحیی، قربانی محمد. بررسی میزان حلالیت, تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):61-71. Available from: https://sid.ir/paper/504866/fa
IEEE:
کپیعلی اکبر کشاورزهدایتی، مهران اعلمی، علی معتمدزادگان، یحیی مقصودلو، و محمد قربانی، “بررسی میزان حلالیت, تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 61–71، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504866/fa