مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

598
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

397
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان حلالیت، تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 71

چکیده

 به منظور اجرای پژوهش, ابتدا کنسانتره پروتئینی از سبوس چربی گیری شده حاصل از دو رقم برنج ایرانی ندا و طارم تهیه شد. کنسانتره های پروتئینی از نظر ترکیب شیمیایی و برخی از ویژگی های عملکردی مانند حلالیت پروتئین, ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون, ظرفیت کف کنندگی و پایداری آن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. بیشترین و کمترین حلالیت پروتئین به ترتیب در pH=10 و pH=4 مشاهده شد. کنسانتره های پروتئینی سبوس برنج میزان کف کمی تولید کردند که بین 16.72 تا 40.57 درصد متغیر بود. ظرفیت امولسیون کنندگی کنسانتره های پروتئینی دو رقم سبوس برنج بین 30 تا 37 درصد بود. نتایج این مطالعه نشان داد که سبوس برنج قابلیت استفاده به عنوان جزئی از فرمولاسیون غذاهای عملگر را دارد که ارزش غذایی و ویژگی های عملکردی فرآورده را افزایش می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کشاورزهدایتی، علی اکبر، اعلمی، مهران، معتمدزادگان، علی، مقصودلو، یحیی، و قربانی، محمد. (1393). بررسی میزان حلالیت, تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 61-71. SID. https://sid.ir/paper/504866/fa

    Vancouver: کپی

    کشاورزهدایتی علی اکبر، اعلمی مهران، معتمدزادگان علی، مقصودلو یحیی، قربانی محمد. بررسی میزان حلالیت, تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):61-71. Available from: https://sid.ir/paper/504866/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبر کشاورزهدایتی، مهران اعلمی، علی معتمدزادگان، یحیی مقصودلو، و محمد قربانی، “بررسی میزان حلالیت, تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 61–71، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504866/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button