APA:
کپیرواقی، مریم، مظاهری تهرانی، مصطفی، و آسوده، احمد. (1391). بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(1)، 16-29. SID. https://sid.ir/paper/460683/fa
Vancouver:
کپیرواقی مریم، مظاهری تهرانی مصطفی، آسوده احمد. بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(1):16-29. Available from: https://sid.ir/paper/460683/fa
IEEE:
کپیمریم رواقی، مصطفی مظاهری تهرانی، و احمد آسوده، “بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 1، pp. 16–29، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/460683/fa