APA:
کپینوروزبابایی، حمیده، محمدی ثانی، علی، رضایی، ساسان، و حاجی محمودی، منان. (1394). بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1 در پنیرهای سفید و پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 59-66. SID. https://sid.ir/paper/504903/fa
Vancouver:
کپینوروزبابایی حمیده، محمدی ثانی علی، رضایی ساسان، حاجی محمودی منان. بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1 در پنیرهای سفید و پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):59-66. Available from: https://sid.ir/paper/504903/fa
IEEE:
کپیحمیده نوروزبابایی، علی محمدی ثانی، ساسان رضایی، و منان حاجی محمودی، “بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1 در پنیرهای سفید و پروبیوتیک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 59–66، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504903/fa