APA:
کپینصیروند، لیلا، و جوادی، افشین. (1397). اثر پوشش خوراکی کیتوزان بر کاهش جذب روغن در بادمجان سرخ شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(2 )، 59-68. SID. https://sid.ir/paper/397148/fa
Vancouver:
کپینصیروند لیلا، جوادی افشین. اثر پوشش خوراکی کیتوزان بر کاهش جذب روغن در بادمجان سرخ شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(2 ):59-68. Available from: https://sid.ir/paper/397148/fa
IEEE:
کپیلیلا نصیروند، و افشین جوادی، “اثر پوشش خوراکی کیتوزان بر کاهش جذب روغن در بادمجان سرخ شده،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 2 ، pp. 59–68، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397148/fa