APA:
کپیجوکار، اکبر، پارسایی، آزاده، و مفتون آزاد، ندا. (1399). کاهش جذب روغن قطعات بادمجان طی فرآیند سرخ کردن با پیش تیمار آب گیری اسمزی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(1 )، 59-70. SID. https://sid.ir/paper/397694/fa
Vancouver:
کپیجوکار اکبر، پارسایی آزاده، مفتون آزاد ندا. کاهش جذب روغن قطعات بادمجان طی فرآیند سرخ کردن با پیش تیمار آب گیری اسمزی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(1 ):59-70. Available from: https://sid.ir/paper/397694/fa
IEEE:
کپیاکبر جوکار، آزاده پارسایی، و ندا مفتون آزاد، “کاهش جذب روغن قطعات بادمجان طی فرآیند سرخ کردن با پیش تیمار آب گیری اسمزی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 ، pp. 59–70، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397694/fa