APA:
کپیصفدری، یونس، سعیدی اصل، محمدرضا، صفری، رضا، و جاهد، عیسی. (1393). بررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 17-26. SID. https://sid.ir/paper/505216/fa
Vancouver:
کپیصفدری یونس، سعیدی اصل محمدرضا، صفری رضا، جاهد عیسی. بررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):17-26. Available from: https://sid.ir/paper/505216/fa
IEEE:
کپییونس صفدری، محمدرضا سعیدی اصل، رضا صفری، و عیسی جاهد، “بررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 17–26، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505216/fa