APA:
کپیفاطمیان، حامد، گیاه چی، شادی، حسینی، سیدابراهیم، و گرامی، عباس. (1393). پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(2 )، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/505217/fa
Vancouver:
کپیفاطمیان حامد، گیاه چی شادی، حسینی سیدابراهیم، گرامی عباس. پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(2 ):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/505217/fa
IEEE:
کپیحامد فاطمیان، شادی گیاه چی، سیدابراهیم حسینی، و عباس گرامی، “پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 1–7، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505217/fa