APA:
کپیمحمدی، مرتضی، مسکوکی، عبدالمجید، مرتضوی، سیدعلی، و کوچکی، آرش. (1393). بررسی ترکیبات فنولی عصاره های استخراج شده از میوه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/505219/fa
Vancouver:
کپیمحمدی مرتضی، مسکوکی عبدالمجید، مرتضوی سیدعلی، کوچکی آرش. بررسی ترکیبات فنولی عصاره های استخراج شده از میوه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/505219/fa
IEEE:
کپیمرتضی محمدی، عبدالمجید مسکوکی، سیدعلی مرتضوی، و آرش کوچکی، “بررسی ترکیبات فنولی عصاره های استخراج شده از میوه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 1–10، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505219/fa