مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

663
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

578
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیبات فنولی عصاره های استخراج شده از میوه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 اکسیداسیون روغن ها و چربی ها باعث کاهش کیفیت و زمان ماندگاری غذا های حاوی آنها می گردد. استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی یکی از موثرترین راه های جلوگیری از فساد ناشی از اکسیداسیون می باشد. در این مطالعه, آنتی اکسیدان های موجود در میوه زرشک بی دانه با استفاده از سیال مادون بحرانی آب در دو دمای 120 و 180 درجه سانتی گراد و فشار ثابت 10 بار, استخراج شد و مقدار ترکیبات فنولی کل و قدرت احیاکنندگی عصاره های بدست آمده مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج در طرح فاکتوریل با استفاده از جدول ANOVA تجزیه و تحلیل شده و توسط آزمون LSD در سطح 99% مقایسه شدند. مقدار کل ترکیبات فنولی از 1861.9 mg G.A/100 g D.M تا 2439.3 در تغییر بود. قدرت احیاکنندگی عصاره ها با دو آنتی اکسیدان BHT و اسید آسکوربیک نیز مقایسه شد. قدرت احیا کنندگی عصاره های بدست آمده به روش SCW, اختلاف معنی داری با یکدیگر و همچنین با قدرت احیا کنندگی عصاره حاصل از روش خیساندن و دو آنتی اکسیدان BHT و اسید آسکوربیک داشت (P<0.01).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، مرتضی، مسکوکی، عبدالمجید، مرتضوی، سیدعلی، و کوچکی، آرش. (1393). بررسی ترکیبات فنولی عصاره های استخراج شده از میوه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/505219/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی مرتضی، مسکوکی عبدالمجید، مرتضوی سیدعلی، کوچکی آرش. بررسی ترکیبات فنولی عصاره های استخراج شده از میوه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/505219/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی محمدی، عبدالمجید مسکوکی، سیدعلی مرتضوی، و آرش کوچکی، “بررسی ترکیبات فنولی عصاره های استخراج شده از میوه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 1–10، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505219/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button