APA:
کپیحسنی، مینا، محمدی ثانی، علی، شریفی، اکرم، و حسنی، بهرام. (1394). بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 109-119. SID. https://sid.ir/paper/505254/fa
Vancouver:
کپیحسنی مینا، محمدی ثانی علی، شریفی اکرم، حسنی بهرام. بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):109-119. Available from: https://sid.ir/paper/505254/fa
IEEE:
کپیمینا حسنی، علی محمدی ثانی، اکرم شریفی، و بهرام حسنی، “بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 109–119، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505254/fa