مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

487
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

539
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 98

چکیده

 خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های حاصل از پروتئین های سویا-دکستران در این تحقیق بررسی شد. کانژوگه ها از مخلوط پروتئین- پلی ساکارید گرمخانه گذاری شده در 8.5=pH, دمای 60 و زمان های 1, 2, 3, 4, 6 و 8 روز بدست آمد. الگوی الکتروفورز و اندازه گیری میزان کانژوگه شدن نشان داد واکنش مایلارد در تمامی تیمارها در مقایسه با پروتئین های طبیعی رخ داده است. قهوه ای شدن و ترکیبات حد واسط که با بررسی میزان جذب در 420 نانومتر بدست آمد, با افزایش زمان گرمخانه گذاری, روند صعودی را نشان داد. نتایج بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شامل فعالیت جذب کردن رادیکال DPPH و قدرت احیاکنندگی, نشان داد کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران پتانسیل آنتی اکسیدانی بهتری نسبت به نمونه غیرکانژوگه دارند. نتایج بدست آمده امکان بهبود خصوصیات آنتی اکسیدانی پروتئین های سویا از طریق کانژوگه شدن مایلارد با دکستران مناسب جهت کاربرد در سیستم های غذایی را پیشنهاد می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بوستانی، ساره، امین لاری، محمود، و موسوی نسب، مرضیه. (1394). ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(3 )، 91-98. SID. https://sid.ir/paper/505390/fa

    Vancouver: کپی

    بوستانی ساره، امین لاری محمود، موسوی نسب مرضیه. ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(3 ):91-98. Available from: https://sid.ir/paper/505390/fa

    IEEE: کپی

    ساره بوستانی، محمود امین لاری، و مرضیه موسوی نسب، “ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 3 ، pp. 91–98، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505390/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button