APA:
کپیبوستانی، ساره، امین لاری، محمود، و موسوی نسب، مرضیه. (1394). ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(3 )، 91-98. SID. https://sid.ir/paper/505390/fa
Vancouver:
کپیبوستانی ساره، امین لاری محمود، موسوی نسب مرضیه. ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(3 ):91-98. Available from: https://sid.ir/paper/505390/fa
IEEE:
کپیساره بوستانی، محمود امین لاری، و مرضیه موسوی نسب، “ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 3 ، pp. 91–98، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505390/fa