Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

900
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

252
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 62

چکیده

 در این پژوهش فرمولاسیون اسپرید لیمو با تاکید بر ویژگی های شیمیایی, حسی و ماندگاری مورد بررسی قرار گرفت. فرمولاسیون در دو مرحله انجام شد. در مرحله اول اجزای اصلی اسپرید لیمو شامل 41.62 درصد شکر, 13.13 درصد زرده تخم مرغ, 11.39 درصد آبلیمو, 28.84 درصد کره, 4.16 درصد اسانس لیمو تعیین گردید, سپس در مرحله بعد, تاثیر روش های مختلف فرآیند بر خواص کیفی محصول اسپرید لیمو بررسی گردید. نتایج آماری حاکی از آن بود که روش فرآیند دارای تاثیر معنی داری بر پایداری امولسیونی محصول, ویسکوزیته, pH و پارامترهای حسی محصول داشت. روش همزدن زرده تخم مرغ (15 دقیقه), افزودن کره و هم زدن ترکیب (30 دقیقه) و افزودن شکر و آبلیمو, اسانس لیمو و مخلوط کردن (15 دقیقه), و حرارت دهی مخلوط در بن ماری تا دمای 81 درجه سانتیگراد و پر کردن در شیشه, مناسب ترین روش فرآیند بود. به طور کلی با توجه به نتایج کیفی و پذیرش حسی, محصول اسپرید لیمو به عنوان یک محصول جدید با قابلیت تولید صنعتی معرفی می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهدادی، فاطمه، افراسیابی، مریم، قربانی، محمد، و صادقیان، علیرضا. (1395). فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی, حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(1 )، 55-62. SID. https://sid.ir/paper/505394/fa

    Vancouver: کپی

    شهدادی فاطمه، افراسیابی مریم، قربانی محمد، صادقیان علیرضا. فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی, حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(1 ):55-62. Available from: https://sid.ir/paper/505394/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه شهدادی، مریم افراسیابی، محمد قربانی، و علیرضا صادقیان، “فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی, حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 1 ، pp. 55–62، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505394/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا