APA:
کپیشهدادی، فاطمه، افراسیابی، مریم، قربانی، محمد، و صادقیان، علیرضا. (1395). فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی, حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(1 )، 55-62. SID. https://sid.ir/paper/505394/fa
Vancouver:
کپیشهدادی فاطمه، افراسیابی مریم، قربانی محمد، صادقیان علیرضا. فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی, حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(1 ):55-62. Available from: https://sid.ir/paper/505394/fa
IEEE:
کپیفاطمه شهدادی، مریم افراسیابی، محمد قربانی، و علیرضا صادقیان، “فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی, حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 1 ، pp. 55–62، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505394/fa