APA:
کپیصداقت، ناصر، و حسینی، فرشته. (1389). تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(1 (نیمه اول))، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/485352/fa
Vancouver:
کپیصداقت ناصر، حسینی فرشته. تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(1 (نیمه اول)):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/485352/fa
IEEE:
کپیناصر صداقت، و فرشته حسینی، “تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 1 (نیمه اول)، pp. 1–10، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485352/fa