APA:
کپیاولادزاد، نازیلا، کاراژیان، حجت، و بهمن پور، هومن. (1395). بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(2 )، 111-122. SID. https://sid.ir/paper/505401/fa
Vancouver:
کپیاولادزاد نازیلا، کاراژیان حجت، بهمن پور هومن. بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(2 ):111-122. Available from: https://sid.ir/paper/505401/fa
IEEE:
کپینازیلا اولادزاد، حجت کاراژیان، و هومن بهمن پور، “بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 2 ، pp. 111–122، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505401/fa