APA:
کپیقهرمانی، نازنین، کاراژیان، حجت، و شریفی، اکرم. (1397). ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(3)، 117-126. SID. https://sid.ir/paper/516860/fa
Vancouver:
کپیقهرمانی نازنین، کاراژیان حجت، شریفی اکرم. ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(3):117-126. Available from: https://sid.ir/paper/516860/fa
IEEE:
کپینازنین قهرمانی، حجت کاراژیان، و اکرم شریفی، “ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 3، pp. 117–126، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516860/fa