APA:
کپیشعبانی، شاهرخ، حسینی، ابراهیم، مهستی، پیمان، و گودرزی، لطیفه. (1394). بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(1 )، 31-36. SID. https://sid.ir/paper/505402/fa
Vancouver:
کپیشعبانی شاهرخ، حسینی ابراهیم، مهستی پیمان، گودرزی لطیفه. بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(1 ):31-36. Available from: https://sid.ir/paper/505402/fa
IEEE:
کپیشاهرخ شعبانی، ابراهیم حسینی، پیمان مهستی، و لطیفه گودرزی، “بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 1 ، pp. 31–36، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505402/fa