مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,147
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره سیر بر ترشح اسید نیتریک اکساید توسط ماکروفاژهای صفاقی موش (ماکروفاژها به عصاره سیر پاسخ می دهند)

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 60

چکیده

 مطالعات نشان داده اند که عصاره سیر دارای اثرات ضد باکتریایی و ضد سرطان می باشد. در این تحقیق اثر عصاره سیر به همراه انگل لیشمانیا بر روی فعالیت ماکروفاژ, از لحاظ تولید و ترشح نیتریک اکساید (NO) مورد مطالعه قرار گرفته است. سوسپانسیونی از سلولهای صفاقی موش به تعداد یک میلیون ماکروفاژ در میلی لیتر تهیه و به تعداد 1×106 ماکروفاژ در هر میلی لیتر RPMI 1640 در پلیت 24 حفره ای کشت داده شدند. در گروه کنترل هیچ ماده ای اضافه نگردید. به گروه دوم غلظتهای مختلف عصاره آبی و به گروه سوم غلظتهای مختلف عصاره کلروفرمی سیر, به گروه چهارم علاوه بر غلظتهای مختلف عصاره آبی تعداد 1×104 انگل و به گروه پنجم علاوه بر غلظتهای مختلف عصاره کلروفرمی تعداد 1×104 انگل نیز اضافه گردید. پلیت ها به مدت 24 ساعت در انکوباتور 37 درجه سانتی گراد و CO2 5%, انکوبه شدند. پس از مدت مذکور مایع رویی برداشته و سانتریفوژ شد تا سلولهای احتمالی موجود در آن ته نشین شوند. مقدار 50 میکرولیتر از مایع رویی را با هم حجم آن از ماده گریس مخلوط نموده و مقدار نیتریت به عنوان اندیکاتوری از NO اندازه گیری شد. نتایج بدست آمده نشان داد که مقدار نیتریت در گروه تست در غلظتهای مختلف عصاره سیر, بیشتر از گروه کنترل بود و بین دو گروه تست تفاوت معنی داری دیده شد. لذا به نظر می رسد اضافه نمودن انگل به عصاره سیر توانایی ماکروفاژ به تحریک را افزایش داده و از لحاظ تحریک در تولید و ترشح نیتریک اکساید تفاوتی بین عصاره آبی یا کلروفرمی سیر تنها یا همراه انگل وجود دارد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

احمدی، کاظم، پندونه، علی، و اصفهانی، علی اکبر. (1379). اثر عصاره سیر بر ترشح اسید نیتریک اکساید توسط ماکروفاژهای صفاقی موش (ماکروفاژها به عصاره سیر پاسخ می دهند). مجله علوم پایه پزشکی ایران، 3(2 (پیاپی 7))، 55-60. SID. https://sid.ir/paper/52521/fa

Vancouver: کپی

احمدی کاظم، پندونه علی، اصفهانی علی اکبر. اثر عصاره سیر بر ترشح اسید نیتریک اکساید توسط ماکروفاژهای صفاقی موش (ماکروفاژها به عصاره سیر پاسخ می دهند). مجله علوم پایه پزشکی ایران[Internet]. 1379؛3(2 (پیاپی 7)):55-60. Available from: https://sid.ir/paper/52521/fa

IEEE: کپی

کاظم احمدی، علی پندونه، و علی اکبر اصفهانی، “اثر عصاره سیر بر ترشح اسید نیتریک اکساید توسط ماکروفاژهای صفاقی موش (ماکروفاژها به عصاره سیر پاسخ می دهند)،” مجله علوم پایه پزشکی ایران، vol. 3، no. 2 (پیاپی 7)، pp. 55–60، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/52521/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button