APA:
کپیحسینی، سیدابراهیم، شعبانی، شاهرخ، و دلفان آذری، فاطمه. (1394). بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه داری در انجماد. بهداشت مواد غذایی، 5(1 (پیاپی 17))، 67-76. SID. https://sid.ir/paper/222876/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیدابراهیم، شعبانی شاهرخ، دلفان آذری فاطمه. بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه داری در انجماد. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(1 (پیاپی 17)):67-76. Available from: https://sid.ir/paper/222876/fa
IEEE:
کپیسیدابراهیم حسینی، شاهرخ شعبانی، و فاطمه دلفان آذری، “بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه داری در انجماد،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 1 (پیاپی 17)، pp. 67–76، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222876/fa