مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,027
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

838
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص فیزیکی، ضد اکسایشی و ضدمیکروبی فیلم های زیست تخریب پذیر پلی ساکارید سویا حاوی اسانس مرزه

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 45

چکیده

 در این پژوهش, فیلم های زیست تخریب پذیر پلی ساکارید محلول سویا حاوی اسانس مرزه در غلظت های 0, 1, 2 و 3 درصد (حجمی/ حجمی), تولید شد و خواص فیزیکی, مکانیکی, فنل کل, ضداکسایشی و ضدمیکروبی آن ها مورد مطالعه قرار گرفت. در غلظت 3 درصد اسانس, فیلم های پلی ساکارید محلول سویا, کمترین میزان حلالیت در آب (47.26 درصد), مقاومت کششی (9.43 مگاپاسکال) و نفوذپذیری نسبت به بخار آب (1.60x10-10 g/m.s.Pa10) و بیشترین میزان ضخامت (0.089 میلی متر) و کرنش تا نقطه پاره شدن (35.40 درصد) را نشان دادند. خواص ضداکسایشی و ضدمیکروبی فیلم ها با افزودن اسانس به طور معنی داری افزایش یافت به طوری که فیلم حاوی 3 درصد اسانس بیشترین فعالیت ضد اکسایشی به میزان 73.31 درصد را از خود نشان داد, همچنین اثر مهارکنندگی فیلم ها بر باکتری های گرم مثبت بیش از باکتری های گرم منفی بود. نتایج این پژوهش نشان داد که اسانس مرزه به عنوان یک ماده ضدمیکروب و ضد اکسایش طبیعی, پتانسیل بالایی برای ساخت فیلم های زیست تخریب پذیر دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برزگر، حسن، و علیزاده، وحید. (1396). بررسی خواص فیزیکی, ضد اکسایشی و ضدمیکروبی فیلم های زیست تخریب پذیر پلی ساکارید سویا حاوی اسانس مرزه. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 35-45. SID. https://sid.ir/paper/72090/fa

    Vancouver: کپی

    برزگر حسن، علیزاده وحید. بررسی خواص فیزیکی, ضد اکسایشی و ضدمیکروبی فیلم های زیست تخریب پذیر پلی ساکارید سویا حاوی اسانس مرزه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):35-45. Available from: https://sid.ir/paper/72090/fa

    IEEE: کپی

    حسن برزگر، و وحید علیزاده، “بررسی خواص فیزیکی, ضد اکسایشی و ضدمیکروبی فیلم های زیست تخریب پذیر پلی ساکارید سویا حاوی اسانس مرزه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 35–45، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72090/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button