APA:
کپیحسین زاده شهری، معصومه، کرمی، مسعود، و مهربانی، مهناز. (1394). بخش بندی مشتریان در رستوران های زنجیره ای بر اساس سبک تغذیه (مطالعه موردی: رستوران های زنجیره ای فست فود بوف در شهر تهران). مدیریت بازرگانی، 7(1 )، 83-99. SID. https://sid.ir/paper/506899/fa
Vancouver:
کپیحسین زاده شهری معصومه، کرمی مسعود، مهربانی مهناز. بخش بندی مشتریان در رستوران های زنجیره ای بر اساس سبک تغذیه (مطالعه موردی: رستوران های زنجیره ای فست فود بوف در شهر تهران). مدیریت بازرگانی[Internet]. 1394؛7(1 ):83-99. Available from: https://sid.ir/paper/506899/fa
IEEE:
کپیمعصومه حسین زاده شهری، مسعود کرمی، و مهناز مهربانی، “بخش بندی مشتریان در رستوران های زنجیره ای بر اساس سبک تغذیه (مطالعه موردی: رستوران های زنجیره ای فست فود بوف در شهر تهران)،” مدیریت بازرگانی، vol. 7، no. 1 ، pp. 83–99، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/506899/fa