مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,000
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

307
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر مولفه های کارآفرینی سازمانی بر عملکرد تعاونی ها از دیدگاه اعضای تعاونی های مرغ داران استان کرمانشاه

صفحات

 صفحه شروع 610 | صفحه پایان 619

چکیده

 با توجه به نقش تعاونی های کشاورزی در توسعه روستایی و کشاورزی, شناسایی و واکاوی عوامل تاثیرگذار بر عملکرد این شرکت ها به ویژه در بُعد مولفه های کارآفرینی سازمانی ضروری است. هدف از انجام این پژوهش, بررسی تاثیر مولفه های کارآفرینی سازمانی بر عملکرد تعاونی ها از دیدگاه اعضای تعاونی های مرغداران استان کرمانشاه است. جامعه آماری این تحقیق, 1012 نفر از اعضای تعاونی های مرغداران گوشتی فعال استان کرمانشاه است. روش نمونه گیری به صورت طبقه ای, با روش انتساب متناسب حجم صورت گرفت و اعضای نمونه با استفاده از فرمول کوکران 220 نفر تعیین شدند. به منظور جمع آوری اطلاعات از پرسش نامه ساختاریافته بهره گرفته شد و روایی محتوایی پرسش نامه مربوطه به تایید متخصصان و کارشناسان در زمینه موضوع پژوهش رسید. به منظور سنجش پایایی مولفه های محوری پرسش نامه از آلفای کرونباخ استفاده شد (a1=0.88, a2=0.80). برای تحلیل داده ها از روش های آمار توصیفی و استنباطی بهره گرفته شد که به این منظور از نرم افزار SPSS نسخه 20 استفاده شد. یافته های حاصل از همبستگی نشان داد بین مولفه های کارآفرینی سازمانی و عملکرد تعاونی ها در سطح اطمینان 99 درصد رابطه مثبت و معناداری وجود دارد. همچنین, نتایج حاصل از رگرسیون چندمتغیره به روش گام به گام (رگرسیون تا سه گام پیش رفت) نشان داد حدود 37 درصد از تغییرات متغیر عملکرد تعاونی, ناشی از متغیرهای «نوسازی راهبردی», «پیشگامی» و «ریسک پذیری» است. بنابراین, بر اساس نتایج, پیشنهاد می شود مدیران تعاونی ها با تقویت و توسعه کارآفرینی سازمانی, زمینه را برای بهبود عملکرد تعاونی های کشاورزی مهیا سازند و در پی آن, در راستای توسعه پایدار روستایی و کشاورزی گام بردارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروی، احسان، غلامرضایی، سعید، رحیمیان، مهدی، و اکبری، مرتضی. (1396). بررسی اثر مولفه های کارآفرینی سازمانی بر عملکرد تعاونی ها از دیدگاه اعضای تعاونی های مرغ داران استان کرمانشاه. پژوهش های روستایی، 8(4 )، 610-619. SID. https://sid.ir/paper/507066/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی احسان، غلامرضایی سعید، رحیمیان مهدی، اکبری مرتضی. بررسی اثر مولفه های کارآفرینی سازمانی بر عملکرد تعاونی ها از دیدگاه اعضای تعاونی های مرغ داران استان کرمانشاه. پژوهش های روستایی[Internet]. 1396؛8(4 ):610-619. Available from: https://sid.ir/paper/507066/fa

    IEEE: کپی

    احسان خسروی، سعید غلامرضایی، مهدی رحیمیان، و مرتضی اکبری، “بررسی اثر مولفه های کارآفرینی سازمانی بر عملکرد تعاونی ها از دیدگاه اعضای تعاونی های مرغ داران استان کرمانشاه،” پژوهش های روستایی، vol. 8، no. 4 ، pp. 610–619، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/507066/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button