APA:
کپیناطقی، لیلا. (1396). اثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی, حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا چیتی و نخود. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(2)، 41-59. SID. https://sid.ir/paper/508209/fa
Vancouver:
کپیناطقی لیلا. اثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی, حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا چیتی و نخود. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(2):41-59. Available from: https://sid.ir/paper/508209/fa
IEEE:
کپیلیلا ناطقی، “اثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی, حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیا چیتی و نخود،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 2، pp. 41–59، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508209/fa