APA:
کپیاکبریان، مینا، قنبرزاده، بابک، دهقان نیا، جلال، صوتی، محمود، و احمدی، عفت. (1394). بررسی اثر پوشش های پلی ساکاریدی آنتی اکسیدانی بر زمان غوطه وری بهینه, محتوای ویتامین C و جذب نمک در ورقه های میوه "به" طی آبگیری اسمزی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 5(16)، 333-343. SID. https://sid.ir/paper/508261/fa
Vancouver:
کپیاکبریان مینا، قنبرزاده بابک، دهقان نیا جلال، صوتی محمود، احمدی عفت. بررسی اثر پوشش های پلی ساکاریدی آنتی اکسیدانی بر زمان غوطه وری بهینه, محتوای ویتامین C و جذب نمک در ورقه های میوه "به" طی آبگیری اسمزی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1394؛5(16):333-343. Available from: https://sid.ir/paper/508261/fa
IEEE:
کپیمینا اکبریان، بابک قنبرزاده، جلال دهقان نیا، محمود صوتی، و عفت احمدی، “بررسی اثر پوشش های پلی ساکاریدی آنتی اکسیدانی بر زمان غوطه وری بهینه, محتوای ویتامین C و جذب نمک در ورقه های میوه "به" طی آبگیری اسمزی،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 5، no. 16، pp. 333–343، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508261/fa