مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

630
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

168
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر پوشش های پلی ساکاریدی آنتی اکسیدانی بر زمان غوطه وری بهینه، محتوای ویتامین C و جذب نمک در ورقه های میوه "به" طی آبگیری اسمزی

صفحات

 صفحه شروع 333 | صفحه پایان 343

چکیده

 در این مطالعه, ابتدا تاثیر پوشش های خوراکی پلی ساکاریدی بر پایه کربوکسی متیل سلولز و پکتین کم استر حاوی آنتی اکسیدان اسیدآسکوربیک, بر زمان غوطه وری بهینه طی آبگیری اسمزی ورقه های میوه "به" بررسی شد. انتخاب نوع پوشش بر اساس ترکیب طبیعی پوست میوه, یعنی سلولز و پکتین انجام گرفت. هم چنین, محلول اسمزی مورد استفاده حاوی مواد طبیعی موجود در میوه ها یعنی فروکتوز, اسیدسیتریک و یون کلسیم بود. نتایج نشان داد که تا 240 دقیقه, روند جذب مواد جامد در هر دو نوع پوشش روند صعودی داشته است ولی نمونه های پوشش دار در تمامی زمان ها, جذب مواد جامد کمتری نسبت به نمونه های بدون پوشش نشان دادند. بر اساس میزان افت آب (W.L), جذب مواد جامد (S.G), ضریب کارایی اسمزی و افت وزنی (WR), با گذشت زمان, بهترین زمان غوطه وری, 180 دقیقه انتخاب شد. در مرحله دوم, جذب نمک و اسید سیتریک از محلول اسمزی و مقادیر افت ویتامین C ورقه های "به" اسمز شده و خشک شده توسط هوای داغ اندازه گیری گردید. میزان جذب نمک و اسید در نمونه های اسمز شده پوشش دار نسبت به نمونه های اسمز شده پوشش داده نشده, به طور قابل ملاحظه ای کمتر بود و نمونه های "به" پوشش داده شده و اسمز شده دارای میزان افت ویتامین ث کمتری نسبت به نمونه های اسمز نشده و پوشش داده نشده بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبریان، مینا، قنبرزاده، بابک، دهقان نیا، جلال، صوتی، محمود، و احمدی، عفت. (1394). بررسی اثر پوشش های پلی ساکاریدی آنتی اکسیدانی بر زمان غوطه وری بهینه, محتوای ویتامین C و جذب نمک در ورقه های میوه "به" طی آبگیری اسمزی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 5(16)، 333-343. SID. https://sid.ir/paper/508261/fa

    Vancouver: کپی

    اکبریان مینا، قنبرزاده بابک، دهقان نیا جلال، صوتی محمود، احمدی عفت. بررسی اثر پوشش های پلی ساکاریدی آنتی اکسیدانی بر زمان غوطه وری بهینه, محتوای ویتامین C و جذب نمک در ورقه های میوه "به" طی آبگیری اسمزی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1394؛5(16):333-343. Available from: https://sid.ir/paper/508261/fa

    IEEE: کپی

    مینا اکبریان، بابک قنبرزاده، جلال دهقان نیا، محمود صوتی، و عفت احمدی، “بررسی اثر پوشش های پلی ساکاریدی آنتی اکسیدانی بر زمان غوطه وری بهینه, محتوای ویتامین C و جذب نمک در ورقه های میوه "به" طی آبگیری اسمزی،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 5، no. 16، pp. 333–343، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508261/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button