APA:
کپیموحد، سارا، محجوب، محسن، و احمدی چناربن، حسین. (1394). عوامل موثر بر زاویه استقرار, ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم (بهرنگ و شیرودی). فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(7)، 43-51. SID. https://sid.ir/paper/508748/fa
Vancouver:
کپیموحد سارا، محجوب محسن، احمدی چناربن حسین. عوامل موثر بر زاویه استقرار, ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم (بهرنگ و شیرودی). فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛2(7):43-51. Available from: https://sid.ir/paper/508748/fa
IEEE:
کپیسارا موحد، محسن محجوب، و حسین احمدی چناربن، “عوامل موثر بر زاویه استقرار, ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم (بهرنگ و شیرودی)،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 7، pp. 43–51، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508748/fa