APA:
کپیقائمی، پرستو، قدس ولی، علیرضا، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، فغانی، الهام، و بخش آبادی، حمید. (1393). بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن ها. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 33-43. SID. https://sid.ir/paper/508806/fa
Vancouver:
کپیقائمی پرستو، قدس ولی علیرضا، سیدین اردبیلی سیدمهدی، فغانی الهام، بخش آبادی حمید. بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن ها. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):33-43. Available from: https://sid.ir/paper/508806/fa
IEEE:
کپیپرستو قائمی، علیرضا قدس ولی، سیدمهدی سیدین اردبیلی، الهام فغانی، و حمید بخش آبادی، “بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن ها،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 33–43، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508806/fa