مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

879
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

392
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن ها

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 43

چکیده

 در تحقیق حاضر اثر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی روی میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت تهیه شده از جو رقم ماهور و لاین 5 D, شامل راندمان مالت سازی, وزن هزاردانه, پروتئین کل و پروتئین محلول با استفاده از طرح کاملا تصادفی در قالب آزمایشات فاکتوریل با دو سطح واریته جو, سه سطح مدت زمان خیساندن (12, 24 و 48 ساعت), سه سطح مدت زمان جوانه زنی (3, 5 و 7 روز) و در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده, کمینه میزان بتاگلوکان (0.58 درصد) در مالت تهیه شده از رقم ماهور و بیشینه آن (0.92 درصد) در مالت حاصل از لاین 5 D مشاهده شد که این اختلاف از نظر آماری معنی دار بود (P<0.01). از بین ارقام مورد مطالعه مالت حاصل از لاین 5 D نسبت به رقم ماهور از میزان راندمان مالت سازی و وزن هزار دانه بالاتری برخوردار بود و با افزایش مدت زمان خیساندن و جوانه زنی میزان بتاگلوکان, راندمان مالت سازی و وزن هزاردانه کاهش معنی داری داشت (P<0.01). نتایج همبستگی بین صفات کیفی مالت جو نشان داد که بین بتاگلوکان با پروتئین کل و بین راندمان مالت سازی با بتاگلوکان به ترتیب همبستگی منفی و مثبت معنی داری وجود دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قائمی، پرستو، قدس ولی، علیرضا، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، فغانی، الهام، و بخش آبادی، حمید. (1393). بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن ها. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 33-43. SID. https://sid.ir/paper/508806/fa

    Vancouver: کپی

    قائمی پرستو، قدس ولی علیرضا، سیدین اردبیلی سیدمهدی، فغانی الهام، بخش آبادی حمید. بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن ها. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):33-43. Available from: https://sid.ir/paper/508806/fa

    IEEE: کپی

    پرستو قائمی، علیرضا قدس ولی، سیدمهدی سیدین اردبیلی، الهام فغانی، و حمید بخش آبادی، “بررسی تاثیر مدت زمان خیساندن و جوانه زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن ها،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 33–43، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508806/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button