APA:
کپیسیدحسینی، ساعده سادات، حسینی، سیدابراهیم، و هاشمی روان، مهناز. (1395). بررسی ترکیب شیمیایی, ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(3 )، 57-63. SID. https://sid.ir/paper/508847/fa
Vancouver:
کپیسیدحسینی ساعده سادات، حسینی سیدابراهیم، هاشمی روان مهناز. بررسی ترکیب شیمیایی, ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(3 ):57-63. Available from: https://sid.ir/paper/508847/fa
IEEE:
کپیساعده سادات سیدحسینی، سیدابراهیم حسینی، و مهناز هاشمی روان، “بررسی ترکیب شیمیایی, ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 3 ، pp. 57–63، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508847/fa