APA:
کپیمسلمی، معصومه، حسینی، هدایت، خاکسار، رامین، تسلیمی، اقدس، کفشدوزان، خاطره، و شهراز، فرزانه. (1389). تاثیر فرایند حرارتی و مدت نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب, ویژگی های میکروبی, شیمیایی و حسی در فراورده های حاوی 40 درصد گوشت قرمز تهیه شده از روغن های سویا و کانولا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 5(1 (پی در پی 16))، 29-38. SID. https://sid.ir/paper/121371/fa
Vancouver:
کپیمسلمی معصومه، حسینی هدایت، خاکسار رامین، تسلیمی اقدس، کفشدوزان خاطره، شهراز فرزانه. تاثیر فرایند حرارتی و مدت نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب, ویژگی های میکروبی, شیمیایی و حسی در فراورده های حاوی 40 درصد گوشت قرمز تهیه شده از روغن های سویا و کانولا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛5(1 (پی در پی 16)):29-38. Available from: https://sid.ir/paper/121371/fa
IEEE:
کپیمعصومه مسلمی، هدایت حسینی، رامین خاکسار، اقدس تسلیمی، خاطره کفشدوزان، و فرزانه شهراز، “تاثیر فرایند حرارتی و مدت نگهداری بر ترکیب اسیدهای چرب, ویژگی های میکروبی, شیمیایی و حسی در فراورده های حاوی 40 درصد گوشت قرمز تهیه شده از روغن های سویا و کانولا،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 1 (پی در پی 16)، pp. 29–38، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121371/fa