مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

885
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

490
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 49

چکیده

 در این پژوهش, شرایط بهینه یابی تولید کف شیر موز به روش رویه پاسخ بر مبنای سه متغیر سرعت گاز نیتروژن (2 -0.2 لیتر بر دقیقه), میزان صمغ گزانتان (0.25 – 0.15 درصد) و نسبت شیر به موز (1 به 6 و 1 به 3) بررسی گردید. همچنین تاثیر دمای خشک کن هوای داغ در سه سطح دما 50, 65 و 80 درجه سانتی گراد و دو ضخامت 3 و 5 میلی متر بر روی نمونه بهینه ارزیابی شد. بر اساس نتایج مشخص گردید نمونه حاصل از تاثیر گاز نیتروژن با سرعت 0.2 لیتر بر دقیقه, 0.22 درصد صمغ گزانتان و 3 درصد موز دارای کمترین دانسیته و بیشترین پایداری, به عنوان نمونه بهینه انتخاب گردید. یافته های حاصل از اثر دما و ضخامت بر نمونه بهینه نشان داد که با افزایش دمای خشک کردن, زمان به طور قابل ملاحظه ای کاهش یافت. به طوری که زمان خشک شدن کف شیر موز با ضخامت 3 میلی متر در دمای 50, 65 و 80 درجه سانتی گراد به ترتیب 50, 45 و 40 دقیقه و در ضخامت 5 میلی متر به ترتیب 80, 75 و 65 دقیقه بود. علاوه بر این نتایج میانگین ضریب نفوذ کف شیر موز با ضخامت 3 و 5 میلی متر (در دمای 50 تا 80 درجه سانتی گراد) به ترتیب در محدوده 1.3´10´-6-5.02´10-7 و 1.6´10-6-6.7´10-7 بود. از سوی دیگر میزان انرژی فعال سازی 19.23 و 22.13 کیلو ژول بر مول به ترتیب برای کف شیرموز با ضخامت 3 و 5 میلی متر در دمای 50 تا 80 درجه سلیسیوس گزارش گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورحاجی، فاطمه، طباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، محبی، محبت، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1397). بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(1)، 37-49. SID. https://sid.ir/paper/508996/fa

    Vancouver: کپی

    پورحاجی فاطمه، طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، محبی محبت، مظاهری تهرانی مصطفی. بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(1):37-49. Available from: https://sid.ir/paper/508996/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه پورحاجی، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، محبت محبی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 1، pp. 37–49، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508996/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button