APA:
کپیپورحاجی، فاطمه، طباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، محبی، محبت، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1397). بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(1)، 37-49. SID. https://sid.ir/paper/508996/fa
Vancouver:
کپیپورحاجی فاطمه، طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، محبی محبت، مظاهری تهرانی مصطفی. بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(1):37-49. Available from: https://sid.ir/paper/508996/fa
IEEE:
کپیفاطمه پورحاجی، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، محبت محبی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 1، pp. 37–49، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508996/fa