APA:
کپیکمالی، رضا، داداشی، سعید، دهقان نیا، جلال، و غفاری، حسین. (1399). تولید پودر موز سبز به روش خشک کردن فوم مت: تاثیر غلظت اوالبومین بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیک و شیمیایی محصول. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(2 )، 101-112. SID. https://sid.ir/paper/397152/fa
Vancouver:
کپیکمالی رضا، داداشی سعید، دهقان نیا جلال، غفاری حسین. تولید پودر موز سبز به روش خشک کردن فوم مت: تاثیر غلظت اوالبومین بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیک و شیمیایی محصول. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(2 ):101-112. Available from: https://sid.ir/paper/397152/fa
IEEE:
کپیرضا کمالی، سعید داداشی، جلال دهقان نیا، و حسین غفاری، “تولید پودر موز سبز به روش خشک کردن فوم مت: تاثیر غلظت اوالبومین بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیک و شیمیایی محصول،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 2 ، pp. 101–112، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/397152/fa