APA:
کپیزیرجانی، لیلا، و توکلی پور، ح.. (1387). بهینه سازی فرآیند خشک کردن موز با هوای داغ و مایکروویو. علوم غذایی و تغذیه، 6(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/459176/fa
Vancouver:
کپیزیرجانی لیلا، توکلی پور ح.. بهینه سازی فرآیند خشک کردن موز با هوای داغ و مایکروویو. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1387؛6(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/459176/fa
IEEE:
کپیلیلا زیرجانی، و ح. توکلی پور، “بهینه سازی فرآیند خشک کردن موز با هوای داغ و مایکروویو،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 6، no. 1، pp. 0–0، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/459176/fa