APA:
کپیمختاریان، محسن. (1396). بررسی تاثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(4)، 1-19. SID. https://sid.ir/paper/508999/fa
Vancouver:
کپیمختاریان محسن. بررسی تاثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(4):1-19. Available from: https://sid.ir/paper/508999/fa
IEEE:
کپیمحسن مختاریان، “بررسی تاثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 4، pp. 1–19، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508999/fa