Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

323
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

231
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 19

چکیده

 در این مطالعه تاثیر دماهای خشک کردن (55, 65 و 75oC) و نوع پیش تیمار (اتیل اولئات+کربنات سدیم و فراصوت) بر روی رفتار خشک کردن بامیه مورد مطالعه قرار گرفت. منحنی خشک کردن بامیه توسط مدل های تجربی مختلف (آغباشلو و همکاران, انتشار فیک, پلگ, پیج, دو جمله ای و لویس) برازش و مناسب ترین مدل جهت برازش منحنی خشک کردن بامیه تعیین شد. نتایج نشان دادند که بالاترین سرعت خشک کردن بامیه با پیش تیمار اتیل اولئات+کربنات سدیم در دمای 75oC بدست آمد. مدل های پلگ و دو جمله ای به عنوان مناسب ترین مدل های برازش کننده منحنی خشک کردن بامیه تعیین گردیدند. مقادیر ضرایب انتشار رطوبت بین 3.959´10-7m2/S تا 7.387´10-7m2/S بدست شد (R2>0.7586). بیشترین میزان بازآب پوشی با پیش تیمار اتیل اولئات+کربنات سدیم در دمای o C65 بدست آمد که بیشترین تغییرات رنگ (DE) را نسبت به سایر تیمارها نشان داد. به طور کلی با توجه به نتایج این پژوهش روش های خشک کردن با پیش تیمارهای فراصوت و اتیل اولئات+کربنات سدیم در دمای خشک کردن 55oC به عنوان مناسب ترین تیمارها جهت خشک کردن بامیه پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مختاریان، محسن. (1396). بررسی تاثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(4)، 1-19. SID. https://sid.ir/paper/508999/fa

    Vancouver: کپی

    مختاریان محسن. بررسی تاثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(4):1-19. Available from: https://sid.ir/paper/508999/fa

    IEEE: کپی

    محسن مختاریان، “بررسی تاثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 4، pp. 1–19، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508999/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا