APA:
کپیعلی مددی، محمدحسن، و عزیزی، محمدحسین. (1398). تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 243-255. SID. https://sid.ir/paper/72813/fa
Vancouver:
کپیعلی مددی محمدحسن، عزیزی محمدحسین. تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):243-255. Available from: https://sid.ir/paper/72813/fa
IEEE:
کپیمحمدحسن علی مددی، و محمدحسین عزیزی، “تاثیر افزودن فیبر ذرت بر ویژگی های فیزیک وشیمیایی و حسی ماکارونی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 243–255، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72813/fa