APA:
کپیموحد، سارا، معصومی خواه، زهرا، و زرگری، کاوه. (1390). تاثیر افزودن آرد جوانه ذرت بدون چربی بر خواص رئولوژیکی و حسی ماکارونی. علوم غذایی و تغذیه، 9(1 (پیاپی 33))، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/143344/fa
Vancouver:
کپیموحد سارا، معصومی خواه زهرا، زرگری کاوه. تاثیر افزودن آرد جوانه ذرت بدون چربی بر خواص رئولوژیکی و حسی ماکارونی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1390؛9(1 (پیاپی 33)):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/143344/fa
IEEE:
کپیسارا موحد، زهرا معصومی خواه، و کاوه زرگری، “تاثیر افزودن آرد جوانه ذرت بدون چربی بر خواص رئولوژیکی و حسی ماکارونی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 1 (پیاپی 33)، pp. 23–32، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143344/fa