APA:
کپیقندهاری یزدی، امیرپویا، حجت الاسلامی، محمد، کرامت، جواد، و جهادی، مهشید. (1393). بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 97-106. SID. https://sid.ir/paper/512201/fa
Vancouver:
کپیقندهاری یزدی امیرپویا، حجت الاسلامی محمد، کرامت جواد، جهادی مهشید. بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):97-106. Available from: https://sid.ir/paper/512201/fa
IEEE:
کپیامیرپویا قندهاری یزدی، محمد حجت الاسلامی، جواد کرامت، و مهشید جهادی، “بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 97–106، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512201/fa