APA:
کپیفرجی، دلنیا، رضایی، کرامت اله، هاشمی روان، مهناز، کلانتری، مریم، شریفی، اکرم، گل مکانی، محمدتقی، و فرجی، سهیلا. (1394). بهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 7(2 )، 77-89. SID. https://sid.ir/paper/512240/fa
Vancouver:
کپیفرجی دلنیا، رضایی کرامت اله، هاشمی روان مهناز، کلانتری مریم، شریفی اکرم، گل مکانی محمدتقی، فرجی سهیلا. بهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1394؛7(2 ):77-89. Available from: https://sid.ir/paper/512240/fa
IEEE:
کپیدلنیا فرجی، کرامت اله رضایی، مهناز هاشمی روان، مریم کلانتری، اکرم شریفی، محمدتقی گل مکانی، و سهیلا فرجی، “بهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 7، no. 2 ، pp. 77–89، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512240/fa