APA:
کپیحسن پور، علیرضا، پیراوی ونک، زهرا، و اسدالهی، سیمین. (1395). استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(2 )، 1-7. SID. https://sid.ir/paper/512241/fa
Vancouver:
کپیحسن پور علیرضا، پیراوی ونک زهرا، اسدالهی سیمین. استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(2 ):1-7. Available from: https://sid.ir/paper/512241/fa
IEEE:
کپیعلیرضا حسن پور، زهرا پیراوی ونک، و سیمین اسدالهی، “استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 2 ، pp. 1–7، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512241/fa